X-GEN Bewakingscamera kampioen in lichtgevoeligheid

Waarom de super lichtgevoelige bewakingscamera van het merk X-GEN

X-GEN is Kampioen in het maken van camera's met een super lichtgevoelig nachtzicht. En dat helpt ook overdag voor een grotere scherpte diepte. Zonder gebruik te maken van Infrarood LED verlichting blijft het beeld in kleur en dat geeft een 60% betere herkenning.

Door de unieke video proces verwerking in de X-GEN camera is het 's werelds gevoeligste HD nachtzicht camera met een 1/3" CCD. En dat haarscherpe beeld loopt via een standaard coaxkabel zonder happering met een 100% betrouwbaar HD-TVI of HD-SDI beeldtransport. Of dat nou in HD kwaliteit met super nachtzicht is of in Full-HD kwaliteit voor het allerscherpste beeld. U zult het waarderen het is namelijk ook nog eens de goedkoopste bewakingscamera oplossing door energiebesparing.

Bewakingscamera: overzicht

De super lichtgevoelige X-GEN camera's zijn leverbaar met HD-TVI techniek in de modellen
Box
met verwisselbaar objectief
Dome voor binnen en buiten
Buiten camera met zonnedak en Telelens of groothoek objectief
Mini bewakingscamera's ook in HD

Elke maand 1000x een X-GEN bewakingscamera in Nederland geïnstalleerd

De professionals zijn er al lang achter zij plaatsen ruim duizend X-GEN camera's per maand in Nederland. En weet u waarom? U ziet met een X-GEN camera in de nacht meer dan met het blote oog. Door de ruime keuze in camera modellen is er altijd een passende oplossing. Bent u de donkere en wazige nacht beelden zat. Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen op de X-GEN camera. Steeds meer, zeer tevreden klanten ontdekken de X-GEN camera. Dat merken wij ook door de extra nabestellingen van klanten die eerst zijn begonnen met één camera. Volg de Professionele bewakingscamera installateur en ervaar zelf het verbluffende camera resultaat. Beelden die tot voor kort onmogelijk leken.

Het bewakingscamera programma overzicht

 

Camera's met X-GEN techniek herkent u als er X-GEN opstaat