Ons adres

Aselcom b.v. kantoor medemblik

Kantoor adres:  (U kunt hier geen materialen afhalen)
Aselcom b.v.
Sonoystraat 47
1671 ES Medemblik
The Netherlands

Ingeschreven in de K.v.K. te Alkmaar nr.: 33149764
btw

 

E-mail ons


(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.)

Voor vragen over onze producten? Bel 0227-712050

Maandag t/m vrijdag 10:00-17:00uur


Bewakingscamera voorraad magazijnZeer lichtgevoelige bewakingscameras

Aselcom b.v. is een elektronica bedrijf wat zicht richt op de zeer lichtgevoelige nachtzicht bewakingscamera's waardoor infrarood LED's niet meer nodig zijn. De camera's worden onder eigen label geproduceerd. Waardoor de hoge lichtgevoeligheid gegarandeerd kan worden.
Aselcom b.v. is een voormalig importeur van elektronica componenten met meer dan 40jaar ervaring in de wereld van de observatie en bewakingscamera onderdelen en producten. Al vele jaren gespecialiseerd in extreem goede nachtzicht camera's.

 

 

Historie van meer dan 40-jaar elektronische beveiliging

De Aselcom winkel in Amsterdam-NVan een vijf dagen open en loop maar binnen winkel in Amsterdam-N met postorder en winkelverkoop van elektronika onderdelen - Alarm systemen - en technische video producten. De Wereld veranderd en wij veranderen mee naar continu 24 uur, 7 dagen per week en 365 dagen p/jr internet winkelen.
Als u bij Aselcom koopt dan koopt u bij de elektronica specialist met kennis van zaken. Wij weten ook wat er in de apparatuur zit. Elektronica en video techniek is tenslotte ook nog eens onze lust en leven.
Altijd hetzelfde gebleven is de inmiddels bekende service voor een gegarandeerd resultaat.