Super lichtgevoelige bewakingscamera de AS191

Super lichtgevoelige bewakingscamera AS191

De Kampioen in het maken van camera's met een super lichtgevoelig nachtzicht. En dat helpt ook overdag voor een grotere scherpte diepte. Zonder gebruik te maken van Infrarood LED verlichting blijft het beeld in kleur en dat geeft een 60% betere herkenning.

Door de unieke video proces verwerking van de AS191 is dit 's-Werelds gevoeligste nachtzicht camera met een 1/3" CCD. En dat haarscherpe beeld loopt via een standaard coaxkabel zonder happering met een 100% betrouwbaar beeldtransport. En dat met super nachtzicht in Full-HD kwaliteit voor het allerscherpste beeld. U zult de coaxverbinding extra waarderen het is namelijk zonder de videocompressie vrij van verlies. En ook nog eens de voordeligste bewakingscamera oplossing.

Bewakingscamera: programma overzicht

De ultra gevoelige camera's zijn leverbaar als

  • Dome voor binnen en buiten
  • Buiten boxcamera groothoek camera.

Elke maand worden er honderden bewakingscamera's van AS191 in Nederland geïnstalleerd

U ziet met een AS191 camera in de nacht meer dan met het blote oog. Door de verschillende keuze in camera modellen is er altijd een passende oplossing. Bent u de donkere en wazige nacht beelden zat? Dan wordt het de hoogste tijd om over te stappen op de AS191 camera. Steeds meer en zeer tevreden klanten ontdekken de AS191 camera. Dat merken wij ook door de extra nabestellingen van klanten die zijn begonnen met één camera. Volg de professionele installateur en zie het verbluffende camera beeld met uw eigen ogen.

Fabrikant AS191 bewakingscamera: programma overzicht

 

Camera's met de AS191 techniek herkent u als er Aselcom opstaat