Abonneren op RSS-feed

Bewakingscamera set

Bewakingscamera sets met ultra gevoelige Aselcom camera'sBewakingscamera sets

Deze pakketten zijn samengesteld met als basis de Aselcom ultra extreem lichtgevoelige Dome of Bullet camera gebaseerd op de HD-AHD Nano technologie voor een haarscherp beeld. Elk pakket start met één camera van het merk Aselcom AS191D. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het maken van ultra extreem lichtgevoelige HD camera's. Door unieke producten van twee fabrikanten te koppelen krijgt u een bewakingscamera systeem wat technisch ongeëvenaard is.  Feitelijk verbinden we het beste van twee werelden met elkaar.  Vergeet de wazige plaatjes en ervaar zelf de haarscherpe beelden.

De pakketten zijn samengesteld op basis van de eisen zoals door TNO zijn opgesteld in rapport R10177. Een regeling die in het leven is geroepen door de overheid om een einde te maken aan de vaak donkere en wazige camera beelden. Kiest u één van deze sets dan bent u dag en nacht verzekerd van een scherp en helder beeld. Ook 's-nachts blijft het beeld perfect in kleur. Met deze bewakingscamera set heeft u helder nachtzicht.

Compleet met cameravoeding en bekabeling

Bij elk pakket wordt gratis 10mtr bedrading geleverd voor de camera. En dat is compleet met adapter en connectors. Voor kabels langer dan 10mtr geldt er een kleine meerprijs. Om de recorder op het netwerk aan te sluiten krijgt u gratis een UTP kabel meegeleverd.
Voor elke camera die u gelijktijdig bestelt bij het camera pakket krijgt u gratis bekabeling en een adapter. Of u nu één of vier camera's bestelt, het wordt aansluitklaar geleverd. Daarmee bespaart u tijd en het is ook nog eens goedkoper.

Bewakingscamera set volgens TNO richtlijn R10177

Let op
U kunt ook later voor dezelfde meerprijs cameras nabestellen tot het maximum van de recorder. Zo kunt u voordelig starten.

Bewakingscamera set naar uw wensen Dome of Bullet

Elk gekozen pakket wordt voor u aansluitklaar geleverd. Bestel een Bewakingscamera startset en selecteer het aantal camera's naar keuze.


 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren