Webwinkel voor beveiligingscamera's

Aselcom voor meer veiligheid!

Aselcom levert sinds 1977 camera’s en camerasystemen voor de beveiliging en bewaking van uw bedrijfspand of woning.
Alle producten zijn uitgebreid getest op lichtgevoeligheid en beeldkwaliteit.
U bent zo verzekerd van uiterst scherp beeld, dag en nacht.
Aselcom is leverancier van topproducten als Win4NET, Everfocus en X-GEN

„Ultra lichtgevoelige beveiligingscamera's”

De X-GEN beveiligingscamera 's zijn martkleider in nachtzicht en lichtgevoeligheid.
De beveiligingscamera 's zijn ultra lichtgevoelig en daardoor is perfect nachtzicht mogelijk zonder gebruik te maken van Infrarood LEDS's. Zelfs in kleur!
X-GEN levert de camera's in Boxmodel, Dome model en als Buitencamera's. Zie meer X-GEN beveiligingscamera's.

Harddisk recorder voor nu en de toekomst

Kies dan voor een Win4NET recorder. De Win4NET recorder is modulair uitbreidbaar, betrouwbaar en het is mogelijk om Full-HD beelden weer te geven in combinatie met ultra gevoelige DVD kwaliteit nacht opnamen. Bovendien biedt elke Win4Net recorder een extra gratis reclame functie!
Lees meer over de kracht van Win4NET recorders.

Heeft u advies nodig?

Bel ons we staan u graag te woord. Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 17:00uur of stuur een bericht

Beveiligingscamera adviesBeveiligingscamera's
Beveiligingscamera adviesAlarm systemen
Beveiligingscamera adviesMist generatoren

Webshop voor beveiligingscamera ’s

Camera bewaking
Wat voor camera u ook zoekt – een betrouwbare beveiligingscamera of een haarscherpe HD beveiligingscamera – in de webshop van Aselcom vindt u het. Aselcom biedt verschillende camera’s voor beveiliging en bewaking met zeer scherp beeld in kleur en een perfect nachtbeeld. Installateurs en doe-het-zelvers vinden hier een zeer grote collectie camera’s en objectieven.

Webshop voor ultra gevoelige beveiligingscamera ’s

Al sinds 1977 verkoopt Aselcom camera’s voor beveiliging en bewaking. Hierdoor hebben wij een uitgebreide kennis van camera bewaking en soorten camera’s. Wij kunnen direct uit voorraad alle bekende merken camera’s leveren, zoals JVC beveiligingscamera, X-GEN beveiligingscamera en EverFocus beveiligingscamera.

EverFocus harddiskrecorders en beveiligingscamera 's
De Amerikaanse firma EverFocus maakt zelf beveiligingscamera's en is ook fabrikant van stationaire en mobiele harddisk recorders. Dit zijn recorders waarmee u 4 tot 16 camera beelden tegelijkertijd vloeiend op kunt nemen voor een haarscherp beeldresultaat.

Heeft u advies nodig?

We helpen u graag. Stel uw vraag per e-mail of sneller telefonisch
U ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

 

X-GEN beveiligingscamera kampioen lichtgevoeligheid

Met een beveiligingscamera's van X-GEN ziet u haarscherp

X-Gen bewakingscamera

In het TV programma Opsporing Verzocht ziet u regelmatig de donkere en wazige beelden van de eenvoudige beveiligingscamera. Dat kan echt stukken beter! Sinds een aantal jaar wordt dit al in de praktijk toegepast. Elke maand worden er meer dan 1000 beveiligingscamera's van X-GEN in Nederland geïnstalleerd.

Elke maand worden er 1000 beveiligingscamera's van X-GEN in Nederland geplaatst. X-GEN Bewakingscamera vergeleken en een zichtbaar hogere gevoeligheid

In 2013 zijn de X-GEN beveiligingscamera's exclusief met subsidie toegepast in beveiligingscamera systemen. De overheid stimuleert het nemen van preventieve maatregelen en kent daarom subsidie toe aan een compleet gemonteerd beveiligingscamera systeem. Wegens succes is de subsidie actie voor het MKB  verlengd in 2014.

Kampioen in lichtgevoeligheid voor een beter nachtzicht

Er is met zorg voor X-GEN gekozen en daar is een reden voor. Er zijn natuurlijk genoeg andere merken die overdag een scherp beeld leveren maar het gaat er vooral om of de beveiligingscamera dat voor dezelfde prijs ook 's-nachts doet. En precies daarmee steekt X-GEN er met kop en schouders boven uit. Het beeld kan zelfs in kleur worden weergegeven. Daardoor heeft u 60% betere herkenning. Want wist u dat het overgrote deel van de criminaliteit in het donker plaats vindt? Dat is nu precies het sterkste punt van de X-GEN beveiligingscamera. De kampioen in goed zicht in het donker.

X-GEN beveiligingscamera's worden veelvuldig nabesteld Bewakingscamera vergeleken met conventionele camera's

En daar zijn we heel blij mee! Door enthousiaste klanten worden deze camera's veelvuldig nabesteld voor uitbreiding van nieuwe installaties en reeds geplaatste installaties.

X-GEN beveiligingscamera staat voor "The Next generation" ultra lichtgevoelige camera's
Het nachtbeeld kan in kleur worden weergegeven en u hoeft niet met infrarood LED 's bij te lichten. Dat geeft, zoals gezegd, een betere herkenning. Maar er zijn nog meer voordelen. Door de extreme lichtgevoeligheid hoeft de iris niet helemaal open te staan. Elke fotograaf weet dat het beeld dan zowel dichtbij als ver weg scherper wordt.

Wij hebben het gemeten

Alle X-GEN beveiligingscamera's zijn elektronisch gezien aan de binnenkant gelijk. Het verschil zit hem in de behuizing en een paar opties bij de meer uitgebreide modellen om bijvoorbeeld de menu instellingen op afstand te kunnen aanpassen. Het zal u niet verbazen dat bij de mini modellen het objectief kleiner is. Daar komt minder licht door. Die blijven wat achter op de grotere X-GEN camera's. In hun klasse zijn de mini X-GEN camera's eerste klas. Voor het mooiste resultaat is het advies een groter formaat.
Er zijn veel vergelijking sites maar die vergelijken de fabriek specificaties.
In de praktijk kom je alleen met meten achter de waarheid.
Aselcom de enige web winkel die beveiligingscamera's in de praktijk vergelijkt.
Is het resultaat belangrijk onthoud dan de naam X-GEN voor een heldere kijk. Succes verzekerd.

Bestel Direct

 

 

Heeft u advies nodig?

We helpen u heel graag. Een beller is sneller of neem contact op.

 

/media/wysiwyg/fotos/