Full-HD of een analoge bewakingscamera?

Full-HD en de conventionele bewakingscamera de dag en nacht beelden

De onderstaande beelden laten zien dat Full-HD camera's overdag een scherper beeld geven. En de moderne conventionele camera is 's-nachts in het voordeel door zijn veel hogere lichtgevoeligheid. Helemaal onderaan worden voor een visuele indruk de beelden automatisch en afwisselend getoont.

U ziet bij de volgende beelden bovenaan het Full-HD beeld van de X-GEN irED150HD . Direct er onder is een opname van de 750TVL X-GEN X-EVD150. Beide foto's zijn gemaakt vanaf het beeldscherm. Voor het eerlijke verhaal hebben we de foto's zo groot mogelijk op de site geplaats. De originele opname zijn vanzelfsprekend in Full-HD 1900 wilt u die in vol formaat op uw computer bekijken dan kunt u die hier downloaden. (rechtermuis knop en opslaan)

Full-HD X-GEN camera

 

Hieronder ziet u dezelfde beelden maar dan 's-nachts met behoud van kleur

Realtime nacht opname van X-GEN Full-HD dome camera

 

Hieronder een opname van dezelfde X-GEN camera met 750TVL en met een TVLogic hybride recorder

Realtime nacht opname van X-GEN Full-HD dome camera

 

Om een indruk te krijgen van het verschil in licht gevoeligheid tussen Full-HD en de moderne 750TVL camera's ziet u hier achtereenvolgens de wisselende beelden.

Rechts van de vrachtwagen kunt u aan het groen zien dat de conventionele camera lichtgevoeliger is. In het donker is meer details zichtbaar. Het verschil wordt groter als er minder licht aanwezig is. Er zal een afweging moeten worden gemaakt welke camera het beste geschikt is voor de situatie. Bij minder en/of een slechte straatverlichting kan er beter worden gekozen voor de conventionele digitale camera met 750TVL en een lichtgevoeligheid van 0.000025Lux. Bij voldoende licht en overdag is een Full-HD camera met zijn hogere resolutie weer zichtbaar in het voordeel. Ideaal is om een combinatie van beide camera's toe te passen. Daarmee heeft u het beste van twee werelden. Een recorder die beide camera technieken gelijktijdig kan opnemen is de TVLogic. Voor advies kunt u ons ook bellen we helpen u heel graag.

Realtime dag en nacht opname van X-GEN Full-HD dome camera

 Hieronder de bewakingscamera's en de recorders waarmee deze beelden zijn gemaakt

^ Top

There are no featured products matching the selection.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren