Beste bewakingscamera techniek

Het geheim van de bewakingscamera!

 
  Bekijk de video voor het beste model bewakingscamera

Heeft u een voorkeur voor een specifiek model dan is dat alvast een goede start. En heeft u al nagedacht over de techniek? Bij Aselcom werken techneuten die voor u de camera testen op "het beste beeld resultaat"
Wilt u ook het beste beeld?
Kijk dan naar de volgende techniek in het filmpje.

Box camera met objectief

Een Box model met een (CS-objectief) schroefvatting is vaak het beste wat u kunt kopen. En dat is omdat u er een objectief op kunt zetten waar veel licht doorheen gaat. Denk daarbij aan een lichtsterk F1:0 objectief. Dat is een objectief waar het licht één op één doorheen gaat. Meer licht betekent naast een beter nachtzicht ook een scherper beeld tijdens de schemering.
Een extra pluspunt is dat het objectief vrij zicht heeft.

Technisch gewaardeerd het beste model bewakingscamera

De Dome bewakingscamera

Bij dit model is het moeilijk te zien in welke richting het objectief staat. Kijk naar de modellen met 1/3" CCD beeldsensor voor een hoge lichtgevoeligheid. De alles in één Dome buitenmodellen zijn direct geschikt voor plaatsing in weer en wind. Het mooiste resultaat bereikt u met een hangende Dome aan een montage beugel.

De 3 buitencamera mogelijkheden

Het mooiste beeld krijgt u door:

  1. Box model met CS-objectief en geplaatst in een buitenbehuizing voorzien van de zonnekap die tevens de regendruppels bij het objectief weg houdt. Met een F1:1 lens of een ander lichtsterk groothoek of tele-objectief heeft u de meeste lichtintrede. Zo haalt u het maximale uit de techniek
  2. Drie in één Boxmodel (camera objectief en behuizing) in de fabriek gemonteerd. Met een instelbaar zoomobjectief brengt u elke situatie in beeld.
  3. Dome model hangend aan een beugel. Het camera objectief kan 360" worden gericht. Lens richting is moeilijk te zien. Met als belangrijkste voordeel. "Het lijkt of de camera alle kanten op kijkt"


Besteld u een super licht gevoelige 700TVL bewakingscamera dan kunt u in het donker in kleur kijken met een beter zicht dan uw ogen.
Een nachtelijk kleurenbeeld vergroot de herkenning met 60%

 

Voor het allerbeste nachtzicht is het advies
Een 0.00002 Lux lichtgevoelig hoge 700TVL resolutie camera

  • Box camera gecombineerd met een lichtsterk F1:0 objectief in een buitenbehuizing
  • Een alles in één buitenbewakingscamera
  • Dome camera voor buiten en het liefst in combinatie met een montagebeugel

 

 

 

 

 bewakingscamera