De vele voordelen van HD-TVIVoordelen van de HD-TVI bewakingscamera techniek

De HD-TVI techniek staat borg voor een ongelofelijk haarscherp beeld. En dat komt doordat het beeld vrij is van compressie. Daarmee krijgt u een beeld mooier dan u ooit voor mogelijk hield. U kunt camera's met de HD-TVI ook als standaard camera instellen waarmee ze ook nog werken op uw oude recorder. Daarmee bent u wel alvast klaar voor de toekomst. Zo kunt u stapje voor stapje een systeem opbouwen. Voor de ultieme beeldbeleving raad ik u de TVLogic recorder aan met HD-TVI techniek  waarmee u de uitmuntende beeldkwaliteit direct zelf kunt zien. Er zijn nog meer voordelen, zo zijn er al meer dan honderd fabrikanten die deze wereld standaard gebruiken, zowel voor camera's als recorders. Op die manier bent u niet van een fabrikant afhankelijk en kunt u altijd uitbreiden. Heeft u nog oude bewakingscamera's die u wilt vervangen dan kunt u heel simpel de bestaande coaxkabel gebruiken. Voor nieuwe systemen geven wij nog steeds de voorkeur aan coaxkabel maar UTP kabel is ook mogelijk. Door de open en gratis technologie betaald u geen licentie kosten. Dus één keer kopen betekend, met de HD-TVI techniek, geen kosten meer en een levenlang plezier, net als vroeger.

De belangrijkste voordelen

De belangrijkste kenmerken van dit product Haarscherp beeld de nieuwe HD-TVI techniek steekt er met kop en schouders boven uit
De belangrijkste kenmerken van dit product 's-Werelds beste nachtzicht camera fabrikant de AS191 produceerd de Dome of buitencamera met HD-TVI technologie
De belangrijkste kenmerken van dit product EYEON TVLogic fabrikant bekent van studio apparatuur maakt voor u betaalbare HD-TVI recorders
De belangrijkste kenmerken van dit product Wereldwijd gestandaardiseerde technologie

Bewakingscamera Aselcom model AS191 HD-TVI prijs prestatie verhouding

Op moment van schrijven (maart 2019) is het Aselcom model AS191 met 2 Megapixel camera het meest lichtgevoelige Full-HD camera type in de markt. En dat komt op de pixel nauwkeurig overeen met 1920x1080 pixels.

Minder is meer

Trap niet in de bekende pixel valkuilen. Er wordt vaak gedacht dat meer pixels altijd beter is. Integendeel, meer pixels betekent voor uw bewakingscamera door de kleinere pixels namelijk minder lichtgevoeligheid. Met de nieuwe HD-TVI techniek is de AS191 de beste investering. Omdat u hiermee de hoogste beeld kwaliteit combineert met de hoogste lichtgevoeligheid.

De verschillen zijn groot met de nieuwe AS191

Tussen de Aselcom AS191 en de Full-HD camera's ziet u direct een fors verschil qua lichtgevoeligheid. Een flink verschil is overigens ook te zien met camera's van andere merken. En als u denkt 'dat valt wel mee' dan komt u bedrogen uit. De AS191 ligt op grote afstand qua lichtgevoeligheid. Zet, bij wijze van spreken, uw zonnebril eens op in het donker, dat weet u wat ik bedoel.

Als u op het punt staat een bewakingscamera systeem aan te schaffen dan adviseer ik twee kampioenen namelijk de AS191 camera en een HD TVLogic recorder. U heeft dan een bewakingscamera systeem wat met de huidige stand van zaken technisch onmogelijk valt te verbeteren. Door HD-TVI is het nu voor het eerst mogelijk om beelden van de ultra licht gevoelige AS191 camera te presenteren in HD beeld kwaliteit. Scherper en helderder dan ooit te voren.

Eenzaam aan de top

Onze experts hebben een aantal unieke HD-TVI bewakingscamera sets voor u samengesteld. Deze sets bestaan uit de TVLogic recorder met de ultra lichtgevoelige AS191 bewakingscamera's. Uiteraard kunt u de apparatuur ook los kopen zoals een Box, Dome of Buiten camera om zelf een systeem op te bouwen. Studio recorders gekoppeld aan de, met militaire precisie gemaakte, nachtzicht camera's zorgen voor een perfect kleurenbeeld in de nacht. Omdat het moeilijk is uit te leggen als je het niet met eigen ogen hebt gezien geef ik nog een voorbeeld: Als u naar het beeld kijkt van de HD-TVI camera waarvan de omgeving pikkedonker is dan ziet u 's-nachts alsnog het beeld in kleur alsof er een bouwlamp aan staat. Geen enkele crimineel is meer veilig! 

Meer weten over de verschillen en de meerwaarde van HD-TVI ten opzichte van andere technieken zoals HD-AHD, HD-SDI, HD-CVI en IP camera's
Aselcom is merk onafhankelijk, leverancier van de beste producten en expert in het samenstellen van de beste technische oplossingen.

1e klas resultaat door de selectie van top producten!

 

afs