Wat is HD-TVI?

Voordelen van de HD-TVI bewakingscamera techniekHD-TVI is de afkorting voor High Definition Transport Video Interface. TVI is ontwikkeld door Techpoint en de chip productie is van Intersil Techwell. Inmiddels hebben al meer dan honderd fabrikanten wereldwijd TVI omarmd. Het uitgangspunt van de TVI ontwikkeling was een beeld in studio kwaliteit vergelijkbaar met HD-SDI. Met de mogelijkheid van langere kabelafstanden en moest op de markt gebracht kunnen worden voor een gunstige kostprijs.

Waarom HD-TVI?

HD-TVI mogelijkheden
Beeld kwaliteit 720P en 1080p
Vertraging in beeld Nee
   
Coax kabel afstand tot 480 Mtr
UTP kabel afstand tot 200 Mtr
   
DVR HD Recorder een combinatie is mogelijk met >

Analoog

H960

HD-TVI

IP-Camera's

   

Een open standaard. Er zijn nu al veel fabrikanten die camera's en recorders met deze techniek leveren of binnenkort op de markt zullen brengen. Verschillende merken kunnen met deze techniek op elkaar worden aangesloten. In vergelijking met HDTVI wordt HD-CVI geleverd door maar één fabrikant. Voor u als klant heeft u met HD-TVI ruime keuze en ook de mogelijkheid om het beste product van fabrikant één te koppelen met het beste product van fabrikant twee. Gunstig geprijsd en vergelijkbaar met de prijzen van de betere analoog bewakingscamera's.

 Belangrijkste TVI kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit product Combinatie mogelijk van de nieuwe HD-TVI techniek met de analoge standaard camera's
De belangrijkste kenmerken van dit product
In de DVR recorders is de combinatie ook mogelijk met IP camera's
De belangrijkste kenmerken van dit product Video, audio en de besturing voor bijvoorbeeld de PTZ naar de camera's over één coaxkabel
De belangrijkste kenmerken van dit product Geen kwaliteitsverlies en geen beeld vertraging
De belangrijkste kenmerken van dit product Afstanden tot 500Mtr mogelijk (met high quality coaxkabel nog meer -we gaan het binnenkort testen)
De belangrijkste kenmerken van dit product Eenvoudige uitbreiding van analoog naar HD en Full-HD

Een betrouwbare gestandaardiseerde  techniek voor de korte en de langere termijn.

Overzicht van de beschikbare producte

Programma overzicht HD-TVI harddisk recorders

Programma overzicht HD-TVI Bewakingscamera's

 

Verdere informatie over  HD-TVI technische voordelen ten opzichte van andere camera systemem

 

afs