Beveiligingscamera zonder IR

Met de nieuwe generatie beveiligingscamera's is het bijlichten met infrarood licht niet meer nodig. Door een zeer hoge lichtgevoeligheid is zelfs het strooilicht van de straatverlichting het licht van de maan of de sterren voldoende om een goed beeld te krijgen in de nacht. Deze moderne X-GEN beveiligingscamera heeft een ingebouwde DSP beeld processor die door een snelle analyse precies weet of er nog nachtlicht is. Door filter techniek zijn ook kleuren in het restlicht te berekenen en weer aan het bestaande signaal toe te voegen. Hierdoor ontstaat ook in de nacht een beeldkwaliteit die een paar jaar geleden voor onmogelijk werden gehouden.

Milieu vriendelijk een langere levensduur en goedkoper in gebruik.

In de praktijk is de klant direct overtuigd van de helderheid van deze beveiligingscamera's als hij/zij dat met eigen ogen heeft gezien. Voor een online demonstratie zijn er beeld opname te zien bij de X-GEN fabrikant. Een mooier beeld dan het menselijk oog kan waarnemen is nu praktisch mogelijk en dat beneden de 500 euro. 

Betere beelden dan opsporingverzocht?

Dat is mogelijk met een X-GEN beveiligingscamera. Voor elke toepassing is er een geschikt model en alle modellen worden geleverd met de ingebouwde X-GEN DSP processor. Nieuw is ook de pole mount mast bevestiging waarmee de X-GEN camera ook in een lichtmast kan worden geplaatst.

De 7 voordelen van een beveiligingscamera zonder Infra rood licht

  1. Minder stroomverbruik
  2. Uitval van de IR leds is verleden tijd
  3. Schaduwvorming door IR lichtbundel komt niet meer voor
  4. Geen overbelichte gezichten
  5. Geen reflectie van IR licht in de pupil van de ogen
  6. Einde van een foute beeld bewegingsdetectie bij regen
  7. Verder kijken dan de IR lichtstraalbundel.

Milieu vriendelijker, langere levensduur van de camera en goedkoper in gebruik.