Abonneren op RSS-feed

Bewakingscamera's

We hebben ruime keuze bewakingscamera's u slaagt altijd

De professionele camera is nu binnen ieders bereik. Bewakingscamera's met de nieuwste HD-TVI techniek hebben een scherper beeld en zijn rijk aan „contrast”. Door een extreem helderzicht is er tegenwoordig kleur in de nacht. Het kan namelijk wel, de crimineel vlijmscherp in beeld.

Verbeter uw zicht met hulp van de expert

Als het een camera moet zijn die een heel goed beeld geeft in de nacht en zelfs in kleur, dat kan namelijk dan adviseer ik u de X-GEN 5T HD-TVI serie die steekt met kop en schouders uit boven de rest, feitelijk hebben we met X-GEN al jaren geen betere gezien. En als er een betere zou zijn dan hadden we die als eerste in het programma. De X-GEN camera is een paradepaardje tussen de bewakingscamera's.

Voor de laagste prijs

Is het beeld overdag het belangrijkst dan is de slimste weg de HD-AHD cameras met 2.1-Megapixels die geven een mooi scherp beeld veel beter dan vroeger, ook bij zwakke verlichting. De modellen met infrarood LED's doen het in het aarde donker ook prima alleen is het beeld dan in het zwart/wit en dat is jammer. Nadeel van infrarood kan ook zijn overbelichte beelden en ongelijkmatige verlichting. De camera modellen van een paar euro meer doen dat beter vooral als ze een WDR functie hebben. Dat maakt contrast en is pure beeld winst.
Recorders met HD-AHD techniek. Slim investeren in de juiste combinatie brengt de beloning van een verbijsterend mooi beeld.

De ideale oplossing! In Full-HD

Voordelig is het om de HD-AHD en HD-TVI camera's te combineren. Bijvoorbeeld een kledingzaak. Monteer binnen de laag geprijsde maar wel scherpe 2.1MP HD-AHD camera's en gebruik buiten voor het mooiste beeld ook in de nacht de extreem lichtgevoelige X-GEN HD-TVI modellen, zo is er altijd een helder zicht. En zo combineert u professioneel en voordelig. Om de beelden op te nemen hebben we een topper de nieuwste HD-TVI recorder die ook geschikt is voor de HD-AHD techniek zie deze TVLogic HD-TVI recorder serie.

Dat u op zoek bent naar een camera is zonneklaar en uw camera moet goed zijn. Allicht die hebben we

Heeft u vragen? Bel dan met een van onze experts! Mannen van de praktijk. We helpen u graag.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren