Abonneren op RSS-feed

Bewakingscamera pakketten

Bewakingscamera sets volgens TNO richtlijn R10177Bewakingscamera pakketten

Deze pakketten zijn samengesteld met als basis een TVLogic recorder gebaseerd op de HD-TVI technologie voor een haarscherp beeld. Elk pakket start met één camera van het merk Aselcom AS191. Deze fabrikant is gespecialiseerd in het maken van extreem lichtgevoelige HD camera's. Door unieke producten van twee fabrikanten te koppelen krijgt u een bewakingscamera systeem wat technisch ongeëvenaard is.  Feitelijk verbinden we het beste van twee werelden met elkaar.  Vergeet de wazige plaatjes en ervaar zelf de haarscherpe beelden.

De pakketten zijn samengesteld op basis van de eisen zoals door TNO zijn opgesteld in rapport R10177. Een regeling die in het leven is geroepen door de overheid om een einde te maken aan de vaak donkere en wazige camera beelden. Kiest u één van deze sets dan bent u dag en nacht verzekerd van een scherp en helder beeld. Ook 's-nachts blijft het beeld perfect in kleur. Met deze bewakingscamera set loopt u geen enkel risico.

Compleet met cameravoeding en bekabeling

Bij elk pakket wordt gratis 10mtr bedrading geleverd voor de camera. En dat is compleet met adapter en connectors. Voor kabels langer dan 10mtr geldt er een kleine meerprijs. Om de recorder op het netwerk aan te sluiten krijgt u gratis een UTP kabel meegeleverd.
Voor elke camera die u gelijktijdig bestelt bij het camera pakket krijgt u gratis bekabeling en een adapter. Of u nu één of zestien camera's bestelt, het wordt aansluitklaar geleverd. Daarmee bespaart u installatie tijd en het is ook nog eens goedkoper.

Bewakingscamera set naar uw wensen

Elk gekozen pakket wordt voor u op maat gemaakt en aansluitklaar geleverd. Bestel een HD-TVI startset en selecteer een van de onderstaande camera's naar keuze.
Heeft u nog vragen met bestellen of tijdens het monteren bel ons, we helpen u graag.

 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren